Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca har besluttet sig: Aleña ud på lån til januar

Transfermarked - 27. oktober 2019
Barca har besluttet sig: Aleña ud på lån til januar

Carles Aleña står over for en stor ændring i sin hverdag. Ikke alene venter hans kæreste deres barn, men til januar kan det være slut med at bo i Barcelona. Således har klubben vurderet, at de bedste muligheder for at få ham op i omdrejninger er at udleje ham.

FC Barcelona er slet ikke i tvivl om, at Carles Aleña besidder et enormt talent og derfor har man i klubben ikke lyst til at sælge ham. En lejeaftale vurderes til at være det bedste således han kan få spilletid i fødderne og vokse som fodboldspiller. Han får ingen spilletid i Barca, da han er bagerst i køen.

Han indledte ellers sæsonen med at starte inde mod Athletic Bilbao, men blev så flået ud i pausen og har siden måtte se langt til spilletiden. Derfor er han gået i stå og det er aldrig godt for en fodboldspiller at blive siet helt fra eller sidde på bænken kamp efter kamp - og specielt ikke for et talent, som skal plejes og tages hånd om.

Tottenham har længe vist interesse og er da også det mest oplagte bud på en ny destination for Aleña, men adskillige andre klubber har også henvendt sig og hos FC Barcelona har man gjort det klart over for Aleña, at beslutningen er hans helt egen - så længe den klub, han skifter til, kan garantere ham spilletid - medmindre han naturligvis spiller sig selv helt af holdet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder