Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: PSG følger Rakitic' udvikling

Transfermarked - 28. oktober 2019Medie: PSG følger Rakitic' udvikling

Ivan Rakitic har ikke en fremtid i FC Barcelona hvis man skal tro på Ernesto Valverdes planer. Cheftræneren mener, at flere spillere i truppen er bedre til den plan, han vil udføre, og derfor er Rakitic på vej videre.

Inter har længe fulgt PSG og har også været i Barcelona for at forhandle og høre mere, og alt tyder på, at Rakitic ender i Italien. Men det er ikke sikkert endnu. Således følger PSG nemlig udvilingen i Rakitic' transfer ud af Barcelona og de har tænkt sig at gå ind foran Inter i kampen om kroaten, melder Mundo Deportivo og Sport.

PSG forsøgte at hente Rakitic i sommers, men han valgte at blive i Barcelona og kæmpe for sin plads. Det er dog slet ikke gået, som han havde håbet det, og i stedet bruger han langt det meste af tiden på bænken. Derfor har han nu besluttet sig for at finde sig en ny klub.

Inter har vist interesse i både Rakitic og Vidal, men set ud fra Valverdes valg, så slipper han næppe Vidal netop fordi, at han ikke er en typisk Barca-spiller. Hans kvaliteter er værdsat af Valverde, som altid kan regne med en energisk indsats og derfor ligner det et klart farvel til Rakitic fremfor Vidal.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder