Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: PSG følger Rakitic' udvikling

Transfermarked - 28. oktober 2019Medie: PSG følger Rakitic' udvikling

Ivan Rakitic har ikke en fremtid i FC Barcelona hvis man skal tro på Ernesto Valverdes planer. Cheftræneren mener, at flere spillere i truppen er bedre til den plan, han vil udføre, og derfor er Rakitic på vej videre.

Inter har længe fulgt PSG og har også været i Barcelona for at forhandle og høre mere, og alt tyder på, at Rakitic ender i Italien. Men det er ikke sikkert endnu. Således følger PSG nemlig udvilingen i Rakitic' transfer ud af Barcelona og de har tænkt sig at gå ind foran Inter i kampen om kroaten, melder Mundo Deportivo og Sport.

PSG forsøgte at hente Rakitic i sommers, men han valgte at blive i Barcelona og kæmpe for sin plads. Det er dog slet ikke gået, som han havde håbet det, og i stedet bruger han langt det meste af tiden på bænken. Derfor har han nu besluttet sig for at finde sig en ny klub.

Inter har vist interesse i både Rakitic og Vidal, men set ud fra Valverdes valg, så slipper han næppe Vidal netop fordi, at han ikke er en typisk Barca-spiller. Hans kvaliteter er værdsat af Valverde, som altid kan regne med en energisk indsats og derfor ligner det et klart farvel til Rakitic fremfor Vidal.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder