Annonce


Annonce

Annonce

Messi overhaler Ronaldo i vild bedrift

Nyheder - 30. oktober 2019




Lionel Messi var manden over dem alle, da FC Barcelona i aftes mødte Valladolid. Den lille argentiner scorede to mål og lagde op til to, da Barca sikkert slog Valladolid med hele 5-1. Undervejs i opgøret overhalede Messi endda Ronaldo i en forrygende bedrift.

Cristiano Ronaldo har scoret 606 mål på klubplan igennem sin karriere hvilket er fuldstændigt vanvittigt. Men i aftes overgik Messi portugiseren på listen over flest mål på klubplan. Med sine to mål gik Messi op på 608 klubmål og mens begge spillere har leveret imponerene tal, så trækker Messi det længste strå.

Argentineren har således brugt intet mindre end 119 færre kampe end Ronaldo på at score sine 608 mål hvilket gør bedriften endnu vildere end den i forvejen er. Der er intet at sige til, at de to målbombere bliver rost til skyerne for deres enorme præstationer - de har fortjent hver en skulderklap.

Messis mål nummer 607 blev sat ind direkte på frispark og her kunne Messi juble over, at det var hans mål nummer 50 på frispark som professionel spiller.

Argentineren er sammen med Barca igen i spil på lørdag når de ude møder Levante. Den kamp kan ses direkte på TV2 Sport. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi overhaler Ronaldo i vild bedrift

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder