Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gatti: Messi skal vise boller og skifte til Real Madrid

Nyheder - 31. oktober 2019Gatti: Messi skal vise boller og skifte til Real Madrid

Skal Lionel Messi skifte til Real Madrid for at blive verdens bedste fodboldspiller? Absolut ikke - men det mener den tidligere Boca Juniors-keeper Hugo Gatti. Messi skal gøre det sammme som Cristiano Ronaldo, fortæller han.

- Det vil ligne, at jeg er imod Argentina, men Messi skal steppe op ellers vil han fortsætte med kun at være en god spiller derhjemme.

- Han skal have bollerne til at skifte til Real Madrid og bevise alt, hvad Ronaldo gjorde. Ellers er han bare endnu en spiller.- Ronaldo skiftede til verdens bedste klub mens Messi spiller i den klub, hvor han er vokset op i - han har det komfortabelt.

- Messi skal vinde VM for at komme op på siden af Cruyff, Maradona og Pelé. Det er alt for let at spille i den klub og på den bane, hvor du er vokset op, fortæller Gatti ifølge Marca.

Messi har vundet fem Ballon d'Ors og er af mange anset som værende historiens bedste fodboldspiller. Hugo Gatti er i dag 75 år, så han er vant til at spille under helt andre forhold end i dag - ikke desto mindre skal Messi skifte til Real Madrid for at blive verdens bedste ifølge den tidligere keeper.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder