Annonce


Annonce

Annonce

Nu skal Dembélé steppe up

Nyheder - 1. november 2019




Ousmane Dembélé er et talent med et uendelig potentiale, men franskmanden har endnu til gode at leve op til det over en længere periode. Det har været historien omkring franskmanden, som nu kan meldes tilbage for fuld skrue.

Dembélé har netop afsonet to kampes karantæne i La Liga efter at han fik et direkte rødt kort mod Sevilla. Mod Valladolid afsonede han sin sidste karantænekamp og dermed er han klar til at kæmpe i ligaen igen.

Han var egentlig udset en startplads mod Slavia Prag på udebane, da han ikke havde været i spil i ligakampen forinden på grund af karantæne, men Valverde valgte anderledes og startede med franskmanden på bænken. Nu er han til rådighed i begge turneringer og han er tilmed fit for fight hvorfor Valverde kan regne med ham.

Derfor er det nu tid til at Dembélé stepper op og viser sit værd og for alvor kommer i gang med sæsonen. Det ville være synd at sige, at han har fået en god sæsonstart, for det har han ikke. Han kæmper dog også om spilletiden med Antoine Griezmann, da Valverde har valgt at bruge den tidligere Atletico Madrid-angriber i venstre side af angrebet mens Messi og Suárez er selvskrevne til startopstillingen.

Om Dembélé kommer i spil i morgen mod Levante kan kun tiden vise - men gør han det, så gælder det om at gribe chancen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu skal Dembélé steppe up

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder