Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Levante-træner: Umuligt at stoppe Messi

La Liga - 1. november 2019Levante-træner: Umuligt at stoppe Messi

FC Barcelona spiller i morgen ude mod Levante i La Liga og her går catalanerne efter endnu en udesejr i bestræbelserne på at bibeholde ligaens førsteplads. I dag mødte Levante-træner Paco Lopez op til pressemøde og naturligvis faldt snakken på altid formstærke Lionel Messi.

- I løbet af en sæson er det meget få hold, som kan stoppe Barcelona. Da vi slog dem 5-4 i andensidste spillerunde havde ingen formået at slå dem tidligere i sæsonen, men vi gjorde det.

- Kampen skal gå perfekt for os og med hjælpen fra vores 22.000 tilhængere kan vi tro på det.

- Det er umuligt at stoppe Messi. Jeg har ikke set et hold med held i den magiske sprøjte til at stoppe ham. Der er ingen ord for, hvad han præsterer - vi kan kun gå på banen med en gameplan og troen på, at vi kan levere en god præstation.

Kampen, som Paco hentyder til, fandt sted den 13. maj sidste år, da Barca var to spillerunder fra at gå ubesejret igennem ligaen. Ingen havde set Levante spænde ben for catalanerne, men en katastrofal indsats sikrede sæsonens første liganederlag.

Efter 56 minutter stod der voldsomme 5-1 til Levante før Coutinho fik scoret to gange og Suárez en enkelt gang hvilket bragte slutresultatet op på 5-4. Coutinho scorede i øvrigt hattrick i opgøret, hvor Messi ikke var med. Det var desuden den kamp, som fik Barca til at tage den endelige beslutning om at sende Yerry Mina videre i karrieren.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder