Annonce


Annonce

Annonce

Valverdes beslutning mod Levante undrer mange

La Liga - 3. november 2019




Ernesto Valverde har lige siden han trådte ind af døren på Camp Nou været midtpunkt for kritik. Hans dispositioner bliver ofte kritiseret og i går var ingen undtagelse, da Luis Suárez kort inden pausen måtte udgå med en skade, som Barca senere bekræftede.

Antoine Griezmann har det langt bedre i den centrale del af offensiven og derfor har man helt tydeligt ikke set noget mærkbart til hans kvaliteter ude i venstre side. Når han spiller for det franske landshold får han en mere fri rolle på en mere central position og her har han det med at sprudle.

Ikke desto er det Luis Suárez, som kamp efter kamp spiller spidsangriber selvom han tydeligvis ikke leverer varen. I går måtte han udgå med en skade og dermed fik Valverde en oplagt mulighed for at smide Griezmann op på toppen, men det skete aldrig. I stedet blev Messi bedt om at spille på toppen - på papiret - men som bekendt vandrer han meget rundt for at binde spillet sammen og med Perez, som blev skiftet ind for Suárez, ude i højre side, manglede der altså noget dybde oppe på toppen.

På de sociale medier er mange Barca-fans fuldstændig uforstående over for Valverdes taktiske ændringer og selvom Griezmann for 10 år siden spillede i venstre side af angrebet, så er det overhovedet ikke dér, at han gik til at være en verdensklasse spiller hos Atletico Madrid.

Valverde lader dog til at have masser af tålmodighed, for han modtager det samme spørgsmål omkring Griezmann efter hver kamp og selvom det kun sporadisk er blevet rigtig godt fra franskmandens fødder, så virker Valverde fortrøstningsfuld og spørgsmålet er om han endelig får lov at få et par kampe på toppen - medmindre Suárez vender tilbage hurtigt.

Der er ingen prognose for Suárez' skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverdes beslutning mod Levante undrer mange

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder