Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Riqui Puig åbner døren for Barca-exit

Transfermarked - 4. november 2019Breaking: Riqui Puig åbner døren for Barca-exit

Det var ikke kun nederlaget til Levante, som var dårligt nyt for FC Barcelona i weekenden. Også efter B-holdets kamp kom der dårligt nyt. Riqui Puig åbnede således døren for et Barca-exit.

Riqui Puig har aldrig lagt skjul på, at han vil have succes i FC Barcelona og derfor var han en glad ung mand, da han var involveret i førsteholdet i sidste sæson. Sådan er det dog ikke gået i denne sæson og nu er den kendte dråbe ved at flyde over.

- Jeg vil have flere minutter (på førsteholdet). Hvis jeg ikke får nogle minutter, så bliver jeg nødt til at tage en beslutning, forklarede Puig efter kampen mod Andorra i går.

- Jeg har ingen planer om at lade mig udleje til januar, men vi må se, hvad der sker. I sidste sæson var jeg meget mere inde over førsteholdet, men sådan er det ikke nu, kom det ærligt fra Puig.

Puig gjorde det klart i sommers, at han ikke vil lade sig udleje. Han vil blive i klubben og kæmpe for sin succes, men han er også klar over, at han ikke kan udvikle sig meget mere på B-holdet hvorfor han sigter efter spilletid på førsteholdet - ellers må han tage en beslutning om at lade sig udleje eller sælges permanent.

Riqui Puig har gjort det rigtig fornuftigt når han har fået spilletid på førsteholdet og mange mener, at han er klar til at tage skridtet op. Hans plan er ikke at gå direkte ind i startopstillingen, men at blive en del af førsteholdet: Træne med, rejse med og suge erfaring til sig.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder