Annonce


Annonce

Annonce

En sejr rejser ikke Barca i aften

Champions League - 5. november 2019




Champions League-bolden er tilbage på Camp Nou i aften når FC Barcelona tager imod Slavia Prag. Her er catalanerne storfavorit og selv med en sikker sejr vil holdet ikke kunne tillade sig at snakke om at selvtilliden er tilbage. Hjemme på Camp Nou er nemlig en helt anden historie end når der spilles på udebane.

FC Barcelona vinder sine kampe på Camp Nou i denne sæson, men på udebane halter det gevaldigt efter. Med mange pointtab i ligaen, en uafgjort mod Dortmund og en heldig - og kneben - sejr ude mod Slavia Prag, har spillerne brug for at få skudt en portion selvtillid ind under huden når de spiller på udebane. Det gør dog ikke kampen i aften mindre vigtig.

FC Barcelona kæmper for at bibeholde førstepladsen i gruppen og derfor er en sejr påkrævet i aften. Valverde og spillerne ved, at jo hurtigere de kan afgøre gruppen, jo friskere ben har de til at tromle videre i La Liga, hvor de pt. indtager førstepladsen a point med Real Madrid.

Kampen i aften mod Slavia Prag spilles allerede klokken 18.55 og altså ikke klokken 21.00, som de ellers har gjort i de to foregående CL-kampe. Startopstillingen lander her på BarcelonaFC.dk en time før kick off og du kan som altid læse et fyldigt referat af kampen straks som slutfløjtet lyder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


En sejr rejser ikke Barca i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder