Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

En sejr rejser ikke Barca i aften

Champions League - 5. november 2019En sejr rejser ikke Barca i aften

Champions League-bolden er tilbage på Camp Nou i aften når FC Barcelona tager imod Slavia Prag. Her er catalanerne storfavorit og selv med en sikker sejr vil holdet ikke kunne tillade sig at snakke om at selvtilliden er tilbage. Hjemme på Camp Nou er nemlig en helt anden historie end når der spilles på udebane.

FC Barcelona vinder sine kampe på Camp Nou i denne sæson, men på udebane halter det gevaldigt efter. Med mange pointtab i ligaen, en uafgjort mod Dortmund og en heldig - og kneben - sejr ude mod Slavia Prag, har spillerne brug for at få skudt en portion selvtillid ind under huden når de spiller på udebane. Det gør dog ikke kampen i aften mindre vigtig.

FC Barcelona kæmper for at bibeholde førstepladsen i gruppen og derfor er en sejr påkrævet i aften. Valverde og spillerne ved, at jo hurtigere de kan afgøre gruppen, jo friskere ben har de til at tromle videre i La Liga, hvor de pt. indtager førstepladsen a point med Real Madrid.

Kampen i aften mod Slavia Prag spilles allerede klokken 18.55 og altså ikke klokken 21.00, som de ellers har gjort i de to foregående CL-kampe. Startopstillingen lander her på BarcelonaFC.dk en time før kick off og du kan som altid læse et fyldigt referat af kampen straks som slutfløjtet lyder.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder