Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde kritiseres for sine udtalelser

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 6. november 2019Valverde kritiseres for sine udtalelser

Ernesto Valverde lignede en presset mand på Camp Nous sidelinje i aftes, da FC Barcelona mødte Slavia Prag. Der er helt tydeligt problemer i klubben og cheftræneren må i disse dage frygte for sit job uanset hvilke resultater der må komme i de kommende kampe. Den gyldne dråbe er noget for tilhængerne.

Efter kampen i går forklarede Valverde, at det er klart, at der har været spillemæssige problemer mod Levante og Slavia Prag, men at man ikke maler fanden på væggen og at der ikke skal overdrives. Hans udtalelser går direkte på resultaterne og ikke det spillemæssige.

Barca topper La Liga og Champions League-gruppen hvilket i og for sig er fantastisk, men tilhængerne skriger efter flottere pil, ændringer i formationen og ikke mindst at man bliver mindre afhængige af Lionel Messi.

- Vi tabte til Levante i en kamp, hvor vi ikke præsterede vores bedste. Og mod Slavia Prag var det samme tilfælde selvom vi var oppe mod en god modstander. Vi skulle have vundet hvis man kigger på chancerne, forklarede Valverde efter opgøret og blev kitiseret voldsomt på de sociale medier af Barcas fans.

Piqué gik også i forsvar efter kampen og henviste til Treble-sæsonen i 2015, da Barca spillemæssigt lagde svagt ud, men alligevel vandt alle titler. I den forbindelse bad Piqué om tålmodighed - noget som tilhængerne dog mener er for sent.

Om Barca kan løfte sig får man at se i weekenden, hvor Celta Vigo gæster Camp Nou.
Læs også
- Abidal: Valverde bestemmer om han fortsætter
- Barca afviser igen at Gallardo erstatter Valverde
- Presset Valverde: Alle peger på træneren
- Valverdes beslutning mod Levante undrer mange
- Valverde om Messi: Jeg mangler ord


Ugens mest læste

Seneste nyheder