Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liste: Barca kæmpede for sagen mod Slavia Prag

Champions League - 6. november 2019Liste: Barca kæmpede for sagen mod Slavia Prag

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona havde klart flest chancer i gårsdagens skuffende kamp mod Slavia Prag, men nettet bag tjekkernes keeper blafrede aldrig - udover en enkelt gang, hvor der blev dømt offside. Hvis man var i tvivl om, at spillerne kæmper for sagen, så bør der ikke herske tvivl.

Det er et velkendt fænomen, at Barcas modstandere ofte løfter flere meter end catalanerne og selvom Barca langt fra har bolden lige så meget i egne rækker som før Ernesto Valverde, så kæmpede de i den grad for sagen i går hvis man sammenligner med de tre øvrige kampe i Champions League.

Mod Dortmund i den første kamp løb FC Barcelona 104 kilometer. Kun få hundrede meter ekstra blev det til hjemme mod Inter mens mens sneg sig op på 106 kilometer mod Slavia Prag i Tjekkiet. I aftes var der så andre boller på suppen, da FC Barcelonas spillere sammenlagt tilbagelagde 111 kilometer. Der blev altså kæmpet for det ene mål, der kunne give tre yderst vigtige point. Målet kom aldrig, men arbejdsindsatsen kan man ikke kritisere.

Det falder dermed tilbage på taktikken. Med så store stjerner som FC Barcelona har, kan man nærmest ikke undgå at se dem skabe store chancer. Langt det meste kommer fra Lionel Messi, men ellers kan en taktik ofte lukke de øvrige spillere ned. Ousmane Dembélé var ikke lige så flyvende som man kender ham mens Antoine Griezmann igen var uhørt hæmmet af sin position. Han leverede intet nævneværdigt i opgøret.

Slavia Prag jagtede bolden mere end de havde den i aftes og det var de indstillet på. De løb i hvert fald godt for hinanden både offensivt og defensivt og sammenlagt løb de 125 kilometer hvilket er 14 kilometer mere end Barca-spillerne.

Uanset hvordan man vender og drejer situationen, så kæmpede Barca-spillerne for at få sejren i hus, men det lykkedes ikke og nu gælder det om at komme ned på jorden igen inden det atter engang går løs i weekenden hjemme mod Celta Vigo.

Barcas kilometer i Champions League
1. Slavia Prag (hjemme): 111,057 kilometer
2. Slavia Prag (ude): 106,967 kilometer
3. Inter (hjemme): 104,593 kilometer
4. Dortmund (ude): 104,191 kilometerLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder