Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juan Miranda har endnu ikke fået debut i Schalke 04

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. november 2019Juan Miranda har endnu ikke fået debut i Schalke 04

Venstrebacken Juan Miranda fik mulighed for at prøve sine kvaliteter af på FC Barcelonas førstehold sidste sæson, men lykkedes ikke. Selvom han besidder tydelige kvaliteter, så formåede han ikke at brænde igennem da han fik chancen, og for ikke at stoppe hans udvikling, valgte klubben at udleje ham.

Den 30. august i år tog Miranda turen til Tyskland og Schalke 04 på en to-årig lejeaftale. Men her har han ikke overbevist cheftræner David Wagner om at komme på banen. Således har han endnu sit første minut til gode i Schalke 04-trøjen og spørgsmålet er om lejeaftalen bliver revet over til januar eller til sommer selvom den egentlig går helt frem til sommeren 2021.

Miranda spillede 30 kampe på FC Barcelonas B-hold før han fik lov til at snuse til førsteholdet, hvor det blev til optrædender i fire kampe. Herefter er turen altså gået til Danmarks naboland, men uden held. I sin søgen på spilletid har han i et frisk interview gjort det klart, at han ikke har tænkt sig at give op, men i stedet kæmpe hårdt til træning så træner Wagner kan give ham spilletid.

Juan Miranda fylder 20 år til januar og indledte egentlig sin karriere i Real Betis før han rykkede til Barcelona. Han har været i klubben siden 2014 i en alder af bare 14 år og han nære dermed dybe følelser hvorfor han accepterede at blive lejet ud i sommers fremfor at rykke videre på en permanent aftale.
Læs også
- Officielt: Juan Miranda rykker til Schalke 04
- Juventus er i Barca: De vil have Miranda
- Juan Miranda spillede sig længere væk
- Miranda: Messi bad mig nyde øjeblikket
- Face to Face: Coutinho og Miranda


Ugens mest læste

Seneste nyheder