Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca afviser igen at Gallardo erstatter Valverde

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. november 2019Barca afviser igen at Gallardo erstatter Valverde

Efter skuffelsen mod Levante og Slavia Prag er Ernesto Valverdes stilling igen blevet betragtet som usikker. Barca har været rystende svage i denne sæson og konstant dukker der trænernavne op, som skulle stå klar til at overtage for Valverde.

Marcelo Gallardo er flere gange blevet nævnt og kilder i Argentina nævner endda at Gallardo har en aftale med FC Barcelona om at overtage trænerjobbet til december. Det afviser klubbens kilder dog over for avisen Sport.

Flere argentinske rapporter har endda stået bag historier om, at Messi skulle have anbefalet Gallardo til Barcas ledelse. Men også her skulle kilder over for Sport have afvist, at Messi har noget som helst med det at gøre. Messi selv har da også pure afvist at have noget med beslutningerne at gøre.

Så længe Valverde ikke leverer varen, så længe vil han kunne læse sit navn i pressen. Mod Slavia Prag lignede han både en frustreret og presset mand, da kameraerne op til flere gange satte ham på skærmen - hvilket han kunne se på Camp Nous storskærm.

Det vurderes dog ikke at der er intern splid i truppen og spillerne står fortsag bag Valverde hvorfor Bartomeu ikke skynder sig til forhastede konklusioner.
Læs også
- Abidal: Valverde bestemmer om han fortsætter
- Valverde kritiseres for sine udtalelser
- Presset Valverde: Alle peger på træneren
- Valverdes beslutning mod Levante undrer mange
- Valverde om Messi: Jeg mangler ord


Ugens mest læste

Seneste nyheder