Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Direktør om rygter: Glad for Barcas interesse

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. november 2019Direktør om rygter: Glad for Barcas interesse

Den succesfulde argentinske storklub, River Plate, stormer frem i Sydamerika, hvor den attraktive spillestil har ført holdet helt frem til finalen i Copa Libertadores - som dermed sætter rygterne igang omhandlende finalisternes succestræner, Marcelo Gallardo.

I den anden ende af jordkloden er Barcas fans langtfra tilfedse med Ernesto Valverde.

FC Barcelonas cheftræner har ikke formået at udløse holdets potentiale, efter endnu en skuffende præstation foran et fyldt Camp Nou tirsdag aften - endda mod det knap så frygtindgydende tjekkiske mandskab, Slavia Prag.

Og nu har River Plates sportsdirektør, Enzo Francescoli, følt sig nødsaget til at afvise rygterne omhandlende Marcelo Gallardo, som Barca ser som erstatning for 55-årige Valverde.

- Jeg er opmærksom på rygterne og meget stolt over at vores træner sættes i forbindelse med sådan en storklub. Men der er altså ingen sandhed i det, sagde sportsdirektøreren til TyC Sports.

- Hvert år i december evaluerer Gallardo på sin og klubbens situation, hvorefter han beslutter sig for at fortsætte. Men det er meget personligt mellem ham og hans egen fremtid, så man må bare lade tingene ligge og se hvad der sker.

- På den anden side ved man aldrig hvad fremtiden bringer. Vi som klub er også nødsaget til at være forberedte på at tingene pludselig ændres. Ligesom for få år siden da Ramón Diaz pludselig informerede os om at han ville forlade klubben, forklarede Francescoli.

- Men det er ikke i mine overvejelser, for beslutningen er ikke i mine hænder i sidste ende, slog han fast overfor mediet.

I mellemtiden har Valverde fået Barca-ledelsen fulde opbakning - om opbakningen er ligeså stor fra Barca-fansenes side er noget mere uvist.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder