Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

El Clásico spilles mellem kl. 13 og 17 på en onsdag!

El Clasico - 8. november 2019El Clásico spilles mellem kl. 13 og 17 på en onsdag!

RFEF og La Liga har i årevis truffet beslutninger, man ellers kun ser i en børnehave. De er modstandere af hinanden, selvom de er under samme tag når dagen er omme, og egentlig ønsker det samme. Men nu beretter El Partidazo, at El Clásico får et mærkværdigt spilletidspunkt.

Som bekendt skulle El Clásico på Camp Nou i La Liga have været afviklet lørdag den 26. oktober, men på grund af uroligheder i Catalonien valgte man at udsætte kampen som følge af at man ikke kunne garantere for sikkerheden. Den 18. december er bekræftet som det nye spiletidspunkt, hvilket La Liga ikke var tilfredse med, og nu kommer der endnu mere brænde på bålet som fodboldfans absolut ikke er tilfredse med.

Slår man op i kalenderen kan man se, at den 18. december er en onsdag. Derfor plejer La Liga at programsætte deres kampe til klokken 21 eller 22, så folk har en mulighed for at komme hjem fra skole eller arbejde og derefter drage mod stadion. Spilletidspunktet klokken 22 på en hverdag har ofte mødt kritik, ligesom Super Cuppen af uforklarlige årsager ofte er blevet programsat til klokken 23 og derfor først havde en vinder efter midnat - også på en hverdag!

Denne gang bliver ikke anderledes. Mediet fortæller, at El Clásico forventes at blive spillet mellem klokken 13 og 17 på en onsdag. Det betyder, at rigtig mange mennesker ikke kan se kampen hverken på stadion eller i tv'et, da det er en ganske normal hverdag og folk har job og skole, som skal passes.

Om det bliver klokken 13, 14, 15, 16 eller 17 vides ikke og det er ej heller bekræftet. Skulle det ske, at kampen afvikles så tidligt, så vil man i Asien blive lykkelige, da det er aftentid hos asiaterne når El Clásico spilles og dermed vil de kunne se opgøret uden problemer. Normalt skal asiaterne blive oppe til sent eller stå meget, meget tidligt op for at se El Clásico.

Desuden afvikles der Copa del Rey kampe den 18. december og på grund af det tidlige spilletidspunkt, går man ikke ind og 'forstyrrer' pokalkampene, som altid afvikles i aftentimerne.

El Clásico den 26. oktober, som det oprindeligt var planlagt, skulle være afviklet klokken 13.00. La Liga-præsident Javier Tebas har tidligere fortalt, at man altid tænker på det asiatiske folk når man planlægger sæsonens første El Clásico.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder