Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gallardo om rygter: Ingen har henvendt sig

Nyheder - 9. november 2019Gallardo om rygter: Ingen har henvendt sig

Marcelo Gallardo har op til flere gange været rygtet til FC Barcelona for at erstatte Ernesto Valverde som cheftræner i klubben, men senest har hovedpersonen selv skudt rygterne ned. Intet får ham til at fjerne fokus fra arbejdet i River Plate lige nu, forklarer han.

Valverdes sæde har været varmt i lang tid og efter skuffelsen mod Levante og Slavia Prag tog rygterne for alvor til, men Valverde er fortsat træner i klubben og har ledelsen fulde opbakning. Desuden afviser Gallardo at FC Barcelona har henvendt sig.

- Der har ikke været nogle henvendelser. Alle ved også at vi har gang i en vigtig periode her i klubben og vi spiller nogle afgørende kampe, sagde Gallardo fredag.

- Der er intet, som kan fjerne min fokus fra vores mål her i klubben. Jeg har ikke bekræfte nogle rygter. Ingen har banket på min dør eller bedt om at holde et møde. Tiden er ikke inde til det.

Gallardo har været i River Plate siden 2014 og bliver rost til skyerne for sit arbejde. Også den tidligere Barca-spiller Rafa Marquez har udtalt, at Gallardo har kompetencerne til at føre FC Barcelona til succes - men lige nu er der altså ikke kontakt ifølge Gallardo.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder