Barca-CL: Dortmund tabte, Inter vandt

Champions League - 10. november 2019

FC Barcelona topper gruppe F med ét point ned til Dortmund. Det burde dog have været tre point, men catalanerne skuffede gevaldigt mod Slavia Prag og skal derfor ud i to spændende kampe mod Dortmund og Inter for at finde ud af hvordan slutstillingen ender.

Denne lørdag var alle tre mandskaber i spil. FC Barcelona slog Celta Vigo med 4-1 og fik fornyet selvtillid efter et par dårlige resultater. I Italien skulle topholdet Inter på opgave hjemme mod Verona, men kom bagud efter 20 minutter på en straffescoring af Verre.

Inter kæmpede hårdt for at komme tilbage i kampen og det var først i de sidste 25 minutter, at der endelig kom noget at juble over. Vecino udlignede mens Barella syv minutter før tid fik stadion til at eksplodere i jubel, da han scorede til 2-1 hvilket også blev kampens resultat hvorfor Inter overtager Serie A's førsteplads - den kan Juventus dog snuppe hvis de slår AC Milan i aften.

I det tyske kæmper Dortmund med i toppen af Bundesligaen og de var på en svær opgave i aftes, da de skulle ud i 'Der Klassiker' mod Bayern München. I disse kampe plejer Dortmund enten at spille rigtig godt eller rigtig dårligt - og i aftes var det ikke til at tage fejl af: Dortmund var pivringe, de skabte ingenting og de blev kørt rundt i deres defensiv af nogle oplagte Bayern-spillere.

Kun 1-0 til Bayern stod der ved halvleg, men så gik det ellers fuldstændig galt for Dortmund. Gnabry øgede til 2-0 kort inde i anden halvleg mens Robert Lewandowski scorede sit andet mål i kampen et kvarter før tid efter flot sammenspil med Thomas Müller. Fem minutter senere rettede Mats Hummels et indlæg i eget net og så stod den fortjent 4-0 til Bayern München.

Dortmund skabte ingenting, deres midtbane var ikke til stede og angriberne fik intet at arbejde med. Derfor var det et helt fortjent nederlag og det skal Barca forsøge at udnytte når de to mandskaber mødes. FC Barcelona møder først Leganés i La Liga før Dortmund den 27. november gæster Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder