Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca spiller velgørenhedskamp på onsdag

Velgørenhed - 11. november 2019Barca spiller velgørenhedskamp på onsdag

FC Barcelona bankede Celta Vigo med 4-1 i weekenden og sørgede dermed for førstepladsen i La Liga inden spillerne rejser ud for at spille landskampe. Men det betyder bestemt ikke, at der er helt stille i klubben i den kommende periode.

Allerede på onsdag skal FC Barcelona nemlig i spil igen. Her er der organiseret en velgørenhedskamp mod FC Cartagena, hvor der skal rejses penge for ofrene af oversvømmelserne i Murcia-regionen.

Kampen spilles på onsdag klokken 19.00 og kan ikke ses i tv'et, men her på BarcelonaFC.dk sørger vi naturligvis for en god dækning af opgøret, som bliver præget af reservespillere. Opgøret afvikles på Estadio Cartagonova.

Overskuddet af kampen går direkte ofrene fra oversvømmelserne i Murcia fra den 12.-16. september, hvor ver 30.000 mennesker blev berørt. Der er tale om skader til op mod 1,5 milliarder kroner og det kræver altså et enormt samarbejde for at kommen ovenpå igen - og det bidrager Barca altså til.

Barca og Cartagena har mødt hinanden seks gange tidligere - denne gang er der tale om den tredje venskabskamp. På Les Corts mødte man hinanden i 1931 mens man 34 år senere mødtes i Cartagena.

Seneste opgør var i Copa del Rey, hvor Barca både i 1988/89 og 2013/2014 gik videre overlegent og uden nogen formert for problemer. Der er styrkeforskel mellem de to klubber og derfor er det smukt at se, at de samarbejder i en god sag denne onsdag.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder