Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca op mod Atletico i Super Cuppen

Spansk Supercup - 11. november 2019Officielt: Barca op mod Atletico i Super Cuppen

I dag var der lodtrækning til den spanske Super Cup og her blev det bekræftet, at FC Barcelona skal op mod Atletico Madrid. Der var ellers mulighed for El Clásico, men Real Madrid møder i stedet Valencia i den anden semifinale.

Som bekendt er formatet i den spanske Super Cup blevet ændret således at der nu er deltagelse fra fire hold. Her spilles der to semifinaler samt en finale og kampene afvikles i Saudi Arabien. Der er blevet indgået en kontrakt på tre år hvorfor man kommer til at se en del til Saudi Arabien når Super Cuppen skal afvikles.

Den 8. januar skal Real Madrid op imod Valencia i den første semifinale. Vinderen går direkte til finalen mod enten FC Barcelona eller Atletico Madrid, som mødes dagen efter - altså den 9. januar. Finalen spilles den 12. januar før de fire mandskaber rejser tilbage til Spanien.

Hovedparten af alle klubber involveret er ikke glade for hverken det nye format eller hvor kampene skal spilles. Det kræver nemlig en længere rejse midt i et allerede tætpakket program samtidig med at der er tale om to kampe uden for de spanske grænser.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder