Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca lurer på Erling Braut Håland

Transfermarked - 13. november 2019Avis: Barca lurer på Erling Braut Håland

Skal der scores mål, så henter man Erling Braut Håland. Nordmanden er i målhumør og sparker den ene bold i netmaskerne efter den anden og er lige nu den helt store angriber, som forventes at skifte til en topklub inden for det næste år. Hans vilde målnæse har fået FC Barcelona op af stolen.

Erling Braut Håland er bare 19 år, men har allerede taget fodboldens verden med storm. 26 mål i 18 kampe - og 5 hattricks i denne sæson. Det er exceptionelle stats og der er intet at sige til, at Red Bull Salzburg kræver en - umiddelbart - enorm pris for ham. En pris, som skræmmer FC Barcelona, men som samtidig ønsker at være med i kapløbet om hans underskrift.

Manchester United, Real Madrid, Juventus, Napoli og endnu flere klubber er blevet sat i forbindelse med Erling Braut Håland, men det er endnu for tidligt at spå om, hvor han ender. Penge spiller en stor rolle og det gør ambitionerne også. Men ifølge RMC er Barca interesseret i Erling Braut Håland, og de har allerede sendt følere afsted for at få en fornemmelse af situationen.

Erling Braut Hålands kontrakt med Red Bull Salzburg løber til sommeren 2023, så de kan kræve en god slat for ham til sommer. Prisen lyder angiveligt på intet mindre end 100 millioner euro. Umiddelbart en lav pris taget dagens fodboldpriser i betragtning, men stadig en høj pris på grund af hans manglende erfaring. Men med sine bare 19 år er der rigeligt med fodbold i ham endnu.

Erling Braut Hålands har endda fået debut på Norges landshold. Det gjorde han den 5. september i år i en kamp mod Malta.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder