Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Træner: Rakitic smutter fra Barca om 2 måneder

Transfermarked - 14. november 2019Træner: Rakitic smutter fra Barca om 2 måneder

Ivan Rakitic gennemgår lige nu sin sværeste periode i FC Barcelona, hvor han er blevet slået af holdet af Arthur og Frenkie de Jong mens Arturo Vidal er første mand i rækken til at aflaste de to midtbanespillere.

Rakitic udtalte sig omkring sin situation i går og gjorde det klart, at han er trist over, at bolden er blevet taget fra ham. Flere og flere spår ham da også et klubskifte om to måneder når transfervinduet åbner op. Inklusiv Dinamo Zagreb-træner Nenad Bjelica.

- Han har haft nogle gode sæsoner FC Barcelona og er blandt legenderne. Han fortjener mere, men det er selvfølgelig op til træneren (Valverde) og Rakitic selv, fortæller Bjelica og fortæller videre:

- De ved, hvorfor han spiller mindre, men hver gang han er på banen, så viser han hvor god han er. Jeg tror, at han skifter til januar - både for hans egen skyld men også for Barcas skyld.

Rakitic kom til FC Barcelona fra Sevilla for fem år siden og har været fast inventar på midtbanen indtil denne sæson, hvor han er blevet slået af. Han får sporadiske indhop men det kommer han næppe i god form af hvorfor det er svært at se ham få en betydningsfuld rolle på banen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder