Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så meget koster Coutinho pr. kamp for Bayern

Nyheder - 14. november 2019Så meget koster Coutinho pr. kamp for Bayern

I sommers blev Philippe Coutinho sendt til Bayern München på en lejeaftale. Bayern München accepterede at betale brasilianerens fulde løn hvilket var en dør til Neymar, som dog aldrig kom til FC Barcelona, da PSG gang på gang afviste at sælge ham.

Lejeaftalen af Coutinho kostede Bayern München 63 millioner kroner og samtidig indtjener Coutinho omkring 186 millioner kroner årligt gennem sin løn, som Bayern München altså har valgt at betale. Det betyder, at Philippe Coutinho koster i omegn af 5 millioner kroner for hver gang han deltager i en kamp. Det er hvis han spiller med i samtlige Bayern-kampe.

Coutinho lagde stærkt fra land i Bayern, hvor han startede inde på sin favoritposition, men lige så stille er spillet gået ned for brasilianeren, som igen ligner en mand, der leder efter sit spil. Om Bayerns nye træner kan få Coutinho i omdrejninger må tiden vise.

CIES kunne for nyligt kåre Coutinho som den mest værdifulde lånespiller med en værdi på 96,5 millioner euro. Det er mindre end den købsoption som Bayern har på ham. Den lyder på 120 millioner euro.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

269,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder