Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Atletico Madrid vil have Ivan Rakitic

Transfermarked - 15. november 2019




Ivan Rakitic erkendte for nyligt i et interview, at han er trist over sin situation i FC Barcelona og meget tyder på, at han om to måneder skifter Catalonien ud. Hvor han rykker hen vides ikke, men nu melder Atletico Madrid sig ind i kampen ifølge Movistar+.

Movistar+ fortæller, at Atletico Madrid er klar med 40 millioner euro for kroaten. Det er omkring halvdelen af, hvad PSG tidligere har budt, men hvor Rakitic slog fast, at han ikke ville væk fra Barca.

I denne sæson har han kunne se Frenkie de Jong og Arthur samt Vidal snuppe al spilletid, og derfor har piben fået en ny lyd. Rakitic vil væk, og lige nu vurderer han sine muligheder.

Juventus, Inter og senest Atletico Madrid har udvist interesse for Rakitic, så han får ikke problemer med at finde en ny arbejdsgiver, men spørgsmålet er hvor meget han selv har at skulle sige i denne omgang. Senest sagde han nej til at skifte klub, men denne gang kan Barca muligvis presse ham til den klub, som byder det største beløb. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Atletico Madrid vil have Ivan Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder