Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham melder sig ind i kampen om Coutinho

Transfermarked - 15. november 2019Tottenham melder sig ind i kampen om Coutinho

Philippe Coutinho havde adskillige bejlere i sommers, som ønskede at hente ham i FC Barcelona efter at catalanerne valgte at sende ham på transfermarkedet. Som bekendt blev det Bayern München, der hentede ham på en lejeaftale, hvor tyskerne også skrev under på, at de ville betale hans løn.

Tottenham var også interesseret i Coutinho i sommers, men det blev aldrig en realitet. Til gengæld tror englænderne på, at de til sommer kan hapse Coutinho når Christian Eriksen som ventet forlader klubben, og sandsynligheden er i og for sig stor, da Bayern München næppe vælger at købe Coutinho fri for 120 millioner euro.

Bayern München er yderst skeptiske over for transfermarkedets retning og har ofte været ude og slå fast, at man ikke ønsker at bidrage til de sindssyge priser, der er i omløb. Specielt efter at Neymar rykkede til PSG for 222 millioner euro gik der fuldstændig kaos i markedet og derfor virker det usandsynligt, at tyskerne vælger at hoste op med 120 millioner euro for Coutinho, som er den aftalte købsoption i lejekontrakten.

Hos Tottenham skal man ikke forvente at få penge for Christian Eriksen. I hvert fald ikke hvis han skifter til sommer. Her udløber hans kontrakt nemlig og han kan således skifte gratis. Til gengæld har spilletiden til danskeren i denne sæson været minimal og engelske medier spekulerer i, om han er på vej ud af klubben til januar, hvor Tottenham kan kræve penge for ham.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder