Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Samuel Umtiti synes tabt for FC Barcelona

Transfermarked - 15. november 2019Samuel Umtiti synes tabt for FC Barcelona

Samuel Umtiti fordømmer den dag, han blev skadet i knæet. Han har ikke været denne samme på banen lige siden og har haft bøvl med knæet flere gange. Han er ofte ude med en skade og er blevet overhalet af Clement Lenglet i FC Barcelona og på det franske landshold.

Han har siden kæmpet hårdt for at vende tilbage til sit gamle jeg, men han er flere gange blevet stoppet af en skade og når han endelig har været tilbage, har Ernesto Valverde i samråd med klublægerne klart valgt ikke at smide Umtiti for løverne lige med det samme. I stedet har man prøvet at dosere spilletiden for at køre ham roligt i stilling igen.

Men sandheden er, at klubben er i tvivl omkring Samuel Umtiti og hans sårede knæ. Man tvivler på, om han nogensinde kommer sig helt og derfor er det et bet at have ham frem og tilbage fra skadeslisten til banen. Spørgsmålet er om klubben arbejder på at afskibe ham til sommer for at rykke en B-spiller op eller hente nyt blod til forsvaret.

Samuel Umtiti er en elsket mand i klubben og blandt tilhængerne, men det gør ikke situationen på banen bedre, da han sjældent optræder i Barca-trøjen i disse dage. Håbet for Umtiti og Barca er dog at han kan komme sig helt over sin skade og komme i form igen - for når han er i form er der sjældent en modstander som kommer forbi ham på banen.

Senest er Paris Saint-Germain blevet meldt interesseret i Umtiti. Her er det sportsdirektør Leonardo, som mener, at franskmanden kunne være et godt fit, men det er løse historier og der er intet konkret endnu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder