Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Video: Messi afgjorde Super Clásico

Landskampe - 15. november 2019
Video: Messi afgjorde Super Clásico

Brasilien og Argentina spillede i dag venskabskamp, men som altid når de to hold mødes, er der kamp til stregen. Argentina startede med Lionel Messi på banen mens Arthur indledte opgøret hos Brasilien. Det var de gulblusede, som lagde bedst for land.

Argentina så sig tilfredse med at lade Brasilien diktere spillet i kampens indledning og allerede efter 10 minutter dummede Foyth sig nede i sit eget forsvar, da han i ville forsøge at afdrible sin mand. Det gjorde han ikke særlig godt. Han mistede bolden, som strøg ind mod det lille felt, hvor Leandro Paredes lavede et straffespark. Det sparkede Gabriel Jesus, men meget svagt brændte han klart ved at skyde forbi målet.

Bare to minutter senere brød Messi igennem Brasiliens venstre side og blev efterfølgende nedlagt af Alex Sandro og dommeren pegede på pletten. Altså to straffespark inden for tre minutter. Messi gik selv til bolden mod Liveprools Alisson, som reddede forsøget, men returebolden sprang ud til Messi, som sikkert scorede til 1-0 og så var kampen lige som for alvor i gang.

Brasilien forsøgte at dirigere de hårdtkæmpende argentinere op i første halvleg, men det lykkedes ikke. Selvom de skabte muligheden for at tilspille sig store chancer, så manglede Brasilien den afgørende skarphed. I anden halvleg sad Argentina langt bedre på spillet: De havde langt flere chancer, de så mere til bolden og havde det rigtig godt i pasningsspillet. Messi var tæt på i to omgange direkte på frispark mens han også havde et godt forsøg i åbent spil.

Et kvarter før tid skulle Lautaro Martinez have lukket opgøret, da han på vanvittig vis pillede et hjørnespark ned i feltet og bragede bolden over målet. Argentinerne var hele tiden tættere på 2-0 end Brasilien var på 1-1, men der kom ikke flere mål og dermed vandt Argentina altså Super Clásico'en, hvor Arthur blev udskiftet efter 55 minutter til fordel for Liverpools Fabinho. Lionel Messi spillede hele kampen.

Messi og Argentina skal om tre dage op mod Luis Suárez' Uruguay mens Arthur og co. skal møde Sydkorea tirsdag eftermiddag klokken 14.30.

Statistik: Brasilien 0-1 Argentina
65% boldbesiddelse 35%
6 målforsøg 14
1 skud på mål 8
3 skud forbi mål 3
24 frispark 13
1 offsides 0
7 redninger 1
3 gule kort 3
45 farlige angreb 35

Se de to holds startopstillinger her


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder