Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Vigtigt med en sejr over Brasilien

Landskampe - 16. november 2019Messi: Vigtigt med en sejr over Brasilien

Lionel Messi og Argentina spillede deres bedste kamp i rigtig lang tid, da de i går mødte Brasilien i Super Clásico. Her var Lionel Messi tilbage fra sin karantæne og han blev afgørende, da han scorede kampens eneste mål. Efter opgøret slog han fast hvor vigtig sejren var selvom der var tale om en venskabskamp.

- Det var vigtigt for os at vinde, for sejren gør vores kommende process lettere. Det er lettere at arbejde og bygge på ovenpå en sejr. Man arbejder mere roligt og koncentreret efter en sejr, forklarede Messi og fulgte op:

- Jeg sluttede kampen godt. Jeg løb meget, men sådan var kampen; man bliver nødt til at løbe meget når man spiller mod Brasilien.

Brasilien dikterede spillet i første halvleg mens Argentina i den grad steppede op i anden halvleg og var tættere på 2-0 end Brasilien var på 1-1. Også Argentinas landstræner var tilfreds efter sejren og i Argentina håber man nu på, at man kan arbejde roligt frem mod den næste slutrunde.

- I første halvleg havde vi ting, som kunne forbedre, men vi mødte Brasilien, så det er klart. Til gengæld kunne jeg virkelig godt lide, hvad jeg så i anden halvleg. Vi eksperimenterede, men meget fungerede, kom det fra Scaloni.

Messi og co. skal nu forberede sig til endnu et storopgør når de møder Luis Suárez og Uruguay i den kommende uge.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder