Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Crouch: Kan fortælle, at jeg har mødt Messi

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. november 2019Crouch: Kan fortælle, at jeg har mødt Messi

Mange fodboldspillere kan glæde sig over, at have delt en fodboldbane sammen med Lionel Messi. I blandt dem finder man Peter Crouch, som mener, at Messi er historiens bedste fodboldspiller. Han glæder sig over, at han en dag kan fortælle sine børnebørn, at han spillede mod Messi.

- Der kommer en dag, hvor jeg kan fortælle mine børnebørn, at jeg delte en fodboldbane sammen med Messi. Det varede måske kun i to minutter; ét minut hjemme og ét minut ude, i Champions League 2007, men det skete, fortæller Crouch og følger op:

- Jeg vil fortælle dem det flere gange, for han er historiens bedste fodboldspiller. Man forsøger altid at finde nye metoder til at beskrive ham, men der er ikke flere. Man skal bare nyde hans spil og man skal sikre, at man ser ham live på stadion mindst én gang i sit liv, kommer det rosende fra Crouch.

I går fik mange lov til at se Messi an, da han blev matchvinder for Argentina mod Brasilien. Om han kan gentage bedrifte i næste uge når Argentina møder Uruguay må man vente at se. Det er den sidste landskamp før Messi og de øvrige Barca-spillere vender hjem til Barcelona for at forberede næste weekends udekamp mod Leganés.
Læs også
- Pep Guardiola med vild Messi-hyldest
- Messi forsvarer Valverde
- Statistik: Messi elsker at spille mod Espanyol
- Messis vanvittige tal fra 2010-2019
- Liste: Lionel Messis udfordringer i 2020


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn GRIEZMANN 17

579,- DKK

Spar 24%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder