Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abidal bekræfter: Vi kigger på Lautaro Martinez

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 17. november 2019Abidal bekræfter: Vi kigger på Lautaro Martinez

Inters Lautaro Martinez har for alvor blomstret i den seneste og denne sæson og ligner bestemt ikke en mand, som har tænkt sig at slappe af. Argentineren, som spillede sammen med Messi mod Brasilien to for dage siden, er i søgelyset hos FC Barcelona, bekræfter Eric Abidal.

De største europæiske klubber har et godt øje til Lautaro Martinez, da han er en kynisk og ekstremt farlig afslutter og efterhånden har prøvet lidt af hvert og dermed samlet en masse erfaring. Blandt de store klubber finder man FC Barcelona, som kender til Lautaro Martinez' kvaliteter.

- Martinez er en komplet spiller. Han spiller på et virkelig højt niveau. Han er en god spiller, som vi kigger på, og vi kender til hans kvaliteter. Men der er som altid også mange andre spillere, der falder i samme kategori, fortæller Abidal ifølge Football Italia.

Lautaro Martinez' agent, Aberto Yaque, har tidligere fortalt til argentinske Olé, at FC Barcelona var interesseret, men at der ingen kontakt har været. Det kan dog ske, at der kommer kontakt i det nye år, når FC Barcelona med stor sandsynlighed har tænkt sig at finde en erstatning for Luis Suárez.
Læs også
- Lautaro Martinez reagerer på rygterne
- Barca afviste Lautaro Martinez i 2017
- Mærkværdig klausul i Lautaro Martinez' kontrakt
- Lautaro Martinez kan lande i Barca til januar
- Barca øger interessen i Lautaro Martinez


Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

299,- DKK

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder