Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca afviser Premier League-bud på Rakitic

Transfermarked - 18. november 2019Barca afviser Premier League-bud på Rakitic

Ifølge catalanske kilder har en engelske Premier League-klub smidt et tilbud på 15 millioner euro på bordet for FC Barcelonas kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic, men klubben afviser. De vil have i omegn af 40 millioner euro og ser buddet som fuldstændig useriøst.

Ivan Rakitic må i denne sæson finde sig i at være indskifter fremfor starter. Han er ikke længere en del af gallaopstillingen og selvom når der skal rokeres på midtbanen er Arturo Vidal foran ham. Derfor er det ingen hemmelighed, at Rakitic i øjeblikket leder efter en klub. Derfor begynder henvendelserne også at ske.

En unavngivet klub fra engelske Premier League har således budt 15 millioner euro for Rakitic, men FC Barcelona er slet ikke interesseret i at sende ham afsted for så lavt et beløb. Klubben håber på, at man kan få omkring 40 millioner euro, men det i sig selv bliver også svært. Selvom alle kender til Rakitic' kvaliteter, så er han en mand fuldstændig ude af form.

Hans dårlige form ser man når han får spilletid. Når han bliver sendt på banen er han ikke oppe i omdrejninger på grund af de mange bænkepladser hvilket man kan se i hans spil. Ikke desto mindre er der adskillige klubber, som har vist interesse, og selv er Rakitic angiveligt interesseret i Juventus, som umiddelbart kun er ude efter en lejeaftale. Det er dog ikke i Barcas interesse.

I sidste uge forlød det, at Atletico Madrid var klar med 40 millioner euro for Rakitic. Meget tyder på, at han rykker videre allerede til januar, men hvis ikke det rigtige bud kommer, så venter man til sommer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder