Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent: Griezmann blev lovet noget andet

Nyheder - 18. november 2019
Agent: Griezmann blev lovet noget andet

Ingen, udover Ernesto Valverde, er i tvivl om, at Antoine Griezmann spiller på en helt forkert position i FC Barcelona. Franskmanden har ikke bidraget med særlig meget rent offensivt og det har hørt statistikker til at vise positive tegn på hans defensive arbejde hvilket han bestemt ikke blev købt ind for.

Eric Olhats, som er Griezmanns tidligere agent, fortæller, at han tror, at Barca solgte Griezmann et projekt, som ikke bliver ført ud i livet. I stedet foregår der noget helt andet, hvor Griezmann ikke får lov til at blomstre og folde sig ud. Han er limet fast til sidelinjen, hvor han kommer til kort.

- Han er selvfølgelig i en ny situation. I dag spiller han i venstre side og bliver ikke set som en omdrejningspunkt i offensiven. Han skal finde nye metoder og forsøge at falde ind, fortæller Olhats og følger op:

- Jeg er da trist, det er ingen hemmelighed. Jeg ved ikke, hvad Valverde havde planlagt for Griezmann, men jeg ved, at Griezmann havde et stort ønske om at komme til Barcelona.

- Jeg vidste, at det ville blive svært at falde til, men jeg får fornemmelsen af, at Griezmann blev solgt til et andet projekt, hvor han ville spille på en position, hvor han er bedst og hvor han får mest muligt ud med Messi, men det er slet ikke det, som man ser.

- Jeg kender Griezmann og jeg ved, at han ikke er typen, som skaber et dårligt forhold til andre. Han forsøger det bedste, han kan, og jeg er slet ikke bekymret for hans forhold til Messi. For de er begge gode fyre, fortæller Olhats videre.

Selv da Luis Suárez blev skadet måtte Griezmann finde sig i at spille til venstre. Franskmanden har fået meget lidt ud af sin start i klubben og spørgsmålet er om Valverde opgiver sit forsøg, eller holder fast i, at Griezmann skal spille ude i venstre side.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder