Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Wague har kun 90 minutter i benene

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 18. november 2019Wague har kun 90 minutter i benene

Moussa Wague var en stolt mand inden sæsonen blev sparket i gang. Han fik nemlig besked på, at han ikke længere skulle være en del af B-holdet, da Ernesto Valverde havde besluttet sig for at rykke ham op på førsteholdet. Men håbet og ønsket er ikke gået som ventet.

Ingen sæsonen slog Valverde således fast, at Sergi Roberto i denne sæson skulle agere midtbanespiller mens Nelson Semedo og Moussa Wague skulle kæmpe om højrebacken. Sådan er det dog ikke gået: Når Semedo ikke har spillet, er Roberto blevet rykket ned på pladsen. Men på lørdag har Valverde ikke noget valg. Wague skal spille.

Nelson Semedo er således ude med en skade mens Sergi Roberto er i karantæne. Det åbner døren for Wague, som dog ikke dukker op til kampen med formen på det rette sted. Netop fordi, at Valverde ikke har brugt ham tidligere i sæsonen, har Wague lige præcis nul minutter i benene i Barca-trøjen denne sæson.

Til gengæld har han spillet med sit landshold, hvor han deltog i 2-0-sejren mod Congo for nyligt. Her spillede han hele kampen, mens han få dage senere så til fra bænken, da Senegal slog Eswatini med 4-1. Wague har dermed kun 90 minutter i benene fra hele sæsonen og det kommer med garanti til udtryk mod Leganés - hvis Valverde vælger at spille med ham. Selvom han lader til at være den eneste mulighed, så kan Valverde finde på at grave sig frem til et alternativ.¨

Kampen mod Leganés spilles lørdag klokken 13.00.
Læs også
- Nu får Moussa Wague sin chance
- Officielt: Wagué rykker op på førsteholdet
- Wague: Jeg kæmper til det sidste
- Moussa Wague straffet med hård karantæne


Ugens mest læste

Seneste nyheder