Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Tro på mig, det bliver bedre

Nyheder - 18. november 2019
Griezmann: Tro på mig, det bliver bedre

Antoine Griezmann er lige nu ikke en frygtindgydende spiller. Han får ikke meget ud af sit spil i FC Barcelona, som han er placeret i venstre side af angrebet. Men han klager ikke - i stedet er hans plan at arbejde hårdt og falde til på positionen og han tror på, at alt nok skal blive bedre.

- Barcelona er ikke det letteste sted at spille. Det er en ny trup, en ny klub, en anden taktik og en ny position og rolle for mig. Men det er sådan, det er, og jeg skal arbejde hårdt for at falde til, fortæller han til Telefoot.

- Jeg er stolt over min beslutning om at komme hertil. Det handler om at arbejde hårdt - stol på mig, så skal alt nok blive bedre.

- Mit mål er at blive en vigtig spiller i klubben, at spille mere minutter, score flere mål og lægge flere afgørende afleveringer. Vi skal kvalificere os i Champions League og blive på toppen af La Liga; derefter kan jeg fokusere på landsholdet til marts.

- Jeg tænker på holdet. Det er ikke mit mål, at score mål, men jeg kan score mål. Mit mål er at hjælpe holdet, kom det slutteligt fra Griezmann.

Griezmann har netop været samlet med det franske landshold, som har sikret sig billetten til EM.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder