Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kluivert: Ansu Fati bør gå ned på B-holdet

Nyheder - 19. november 2019Kluivert: Ansu Fati bør gå ned på B-holdet

Ansu Fati har gang i en kometkarriere. Efter sit indhop mod Real Betis i starten af sæsonen, har han nærmest været en fast del af FC Barcelonas førstehold. Tilhængerne elsker ham og på banen viser han sine kvaliteter og det er ikke noget, som man har overset i klubben.

Ansu Fati har nemlig fået en del spilletid på førsteholdet, men det står da også soleklart til, at han bør rykke ned på B-holdet igen, da spilletiden på førsteholdet bliver mindre og mindre. Det fortæller Patrick Kluivert, som i sommers blev en del af ledelsen hos FC Barcelona.

- Abidal og hans assistent Ramon Planes er mere inde over det. Men vi snakker godt sammen og jeg tror, at hvis alle førsteholdsspillere er 100 procent klar, så bør Ansu Fati spille for B-holdet for at få minutter i sine ben. Præcis som vi så det med Carles Perez denne weekend, forklarede Kluivert i et interview med Sport.

Ansu Fati spillede under Valdés, men hvad skete der med Valdés?
- Alle spørger mig om det - men jeg forstår. Jeg har ikke lyst til at gå ned af den vej og såre andre. Det er fire personer i klubben, som kender til situationen, og sådan lader vi det ligge. Af og til må man foretage nogle valg i klubbens interesse og det var det, som vi gjorde. Vi bør ikke tale mere om det.

Ansu Fati var også sammen med U19-holdet
- Skridtet fra U19-holdet til B-holdet er ikke så kompliceret som hvis man går fra B-holdet til førsteholdet. Spillere, som har været på B-holdet i tre år skifter klub: Enten ved at blive solgt eller ved at lade sig leje ud. Skridtet mellem B-holdet og førsteholdet skal være gnidningsfrit.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder