Annonce


Annonce

Annonce

Zaragoza snakker med Barca om Riqui Puig

Transfermarked - 20. november 2019




Unge Riqui Puig er spået til at få en stor fremtid på FC Barcelonas førstehold, men lige nu er man godt besat på midtbanen og han vil nærmest ingen spilletid få hvis han blev rykket op. Derfor kigger man efter andre muligheder for at udvikle hans enorme talent.

B-holdet giver ikke Puig de fornødne udfordringer mere. Han er efterhånden vokset sig op på et højere niveau og derfor mener FC Barcelona, at en lejeaftale vil være bedst for alle parter. Selv har Puig været imod muligheden, men det ligner efterhånden den eneste mulighed, da han ikke selv ønsker at skifte permanent.

Zaragoza har i den forbindelse henvendt sig til FC Barcelona, men det tyder ikke på, at der er tale om det perfekte match. Zaragozas spillestil hænger ikke sammen med værdierne som Puig bringer fra Barca, og desuden er Zaragoza ikke en del af La Liga hvorfor det altså ikke er det højeste spanske niveau.

Patrick Kluivert erkendte i et interview med Sport, at Ajax eller generelt hollandsk fodbold var en oplagt mulighed, men endnu har der været stille omkring de hollandske muligheder. FC Barcelona håber, at man kan sende Puig ud på en lejeaftale til januar og det er i den forbindelse, at Zaragoza har tilbudt at betale hans løn frem mod sommeren 2021 såfremt man indgår en aftale på halvandet år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zaragoza snakker med Barca om Riqui Puig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder