Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zaragoza snakker med Barca om Riqui Puig

Transfermarked - 20. november 2019Zaragoza snakker med Barca om Riqui Puig

Unge Riqui Puig er spået til at få en stor fremtid på FC Barcelonas førstehold, men lige nu er man godt besat på midtbanen og han vil nærmest ingen spilletid få hvis han blev rykket op. Derfor kigger man efter andre muligheder for at udvikle hans enorme talent.

B-holdet giver ikke Puig de fornødne udfordringer mere. Han er efterhånden vokset sig op på et højere niveau og derfor mener FC Barcelona, at en lejeaftale vil være bedst for alle parter. Selv har Puig været imod muligheden, men det ligner efterhånden den eneste mulighed, da han ikke selv ønsker at skifte permanent.

Zaragoza har i den forbindelse henvendt sig til FC Barcelona, men det tyder ikke på, at der er tale om det perfekte match. Zaragozas spillestil hænger ikke sammen med værdierne som Puig bringer fra Barca, og desuden er Zaragoza ikke en del af La Liga hvorfor det altså ikke er det højeste spanske niveau.

Patrick Kluivert erkendte i et interview med Sport, at Ajax eller generelt hollandsk fodbold var en oplagt mulighed, men endnu har der været stille omkring de hollandske muligheder. FC Barcelona håber, at man kan sende Puig ud på en lejeaftale til januar og det er i den forbindelse, at Zaragoza har tilbudt at betale hans løn frem mod sommeren 2021 såfremt man indgår en aftale på halvandet år.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder