Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca og Leverkusen forhandler om Todibo

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 21. november 2019Barca og Leverkusen forhandler om Todibo

Jean-Clair Todibo har allerede vist, at han besidder en enorm defensiv kvalitet som kan bruges i de store europæiske klubber, men i FC Barcelona findes der tre spillere, som er foran ham i køen og derfor spekulerer klubben og spilleren nu i en transferaftale til januar.

Til januar åbner transfervinduet og FC Barcelonas plan er at afskibe et par spillere for at løsne spillertruppen. Der er mange spillere i truppen, som sjældent får spilletid og det stopper kun deres udvikling. Todibo er bare 19 år, men udvikler sig ikke meget uden spilletid. Derfor har FC Barcelona indledt forhandlinger med tyske Bayer Leverkusen.

Planen er at sælge Todibo til Leverkusen for 10 millioner euro, men catalanerne ønsker at inkludere et tilbagekøbsklausul i kontrakten således de får førsteret til at købe ham tilbage engang i fremtiden. Selv er Todibo åben for et skifte, da han udmærket er klar over, at spilletid er vigtig for hans udvikling.

Gerard Piqué og Clement Lenglet er i øjeblikket fast makkerpar i FC Barcelonas forsvar og herefter kommer Samuel Umtiti, som igen-igen forsøger at komme sig helt over en skade. Todibo er derfor fjerde mand i køen mens B-spilleren Ronald Araujo er en nødløsning skulle de i øvrige spillere gå i stykker.

Todibo har kun spillet fire kampe for FC Barcelona siden han landede i klubben den 31. januar. Toulouse og Barca var faktisk enig om en aftale der sendte Todibo til Catalonien seks måneder senere, men da Toulouse valgte at straffe Todibo ved ikke at lade ham spille, valgte Barca at betale ekstra for at hente ham til klubben allerede i januar - bare 20 dage efter at den oprindelig aftale kom i hus.
Læs også
- Officielt: Jean-Clair Todibo skifter til Schalke 04
- Todibo er landet i Düsseldorf: Klar til skifte
- Medie: Schalke er nu Todibos favorit
- Milan-chef: Todibo er interessant
- AC Milan er i Barcelona for at overbevise Todibo


Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder