Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca og Leverkusen forhandler om Todibo

Transfermarked - 21. november 2019
Barca og Leverkusen forhandler om Todibo

Jean-Clair Todibo har allerede vist, at han besidder en enorm defensiv kvalitet som kan bruges i de store europæiske klubber, men i FC Barcelona findes der tre spillere, som er foran ham i køen og derfor spekulerer klubben og spilleren nu i en transferaftale til januar.

Til januar åbner transfervinduet og FC Barcelonas plan er at afskibe et par spillere for at løsne spillertruppen. Der er mange spillere i truppen, som sjældent får spilletid og det stopper kun deres udvikling. Todibo er bare 19 år, men udvikler sig ikke meget uden spilletid. Derfor har FC Barcelona indledt forhandlinger med tyske Bayer Leverkusen.

Planen er at sælge Todibo til Leverkusen for 10 millioner euro, men catalanerne ønsker at inkludere et tilbagekøbsklausul i kontrakten således de får førsteret til at købe ham tilbage engang i fremtiden. Selv er Todibo åben for et skifte, da han udmærket er klar over, at spilletid er vigtig for hans udvikling.

Gerard Piqué og Clement Lenglet er i øjeblikket fast makkerpar i FC Barcelonas forsvar og herefter kommer Samuel Umtiti, som igen-igen forsøger at komme sig helt over en skade. Todibo er derfor fjerde mand i køen mens B-spilleren Ronald Araujo er en nødløsning skulle de i øvrige spillere gå i stykker.

Todibo har kun spillet fire kampe for FC Barcelona siden han landede i klubben den 31. januar. Toulouse og Barca var faktisk enig om en aftale der sendte Todibo til Catalonien seks måneder senere, men da Toulouse valgte at straffe Todibo ved ikke at lade ham spille, valgte Barca at betale ekstra for at hente ham til klubben allerede i januar - bare 20 dage efter at den oprindelig aftale kom i hus.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder