Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Topliste: Bedst betalte trænere i verden

Nyheder - 21. november 2019Topliste: Bedst betalte trænere i verden

Der er mange penge i fodboldens verden og det betyder, at såvel spillere som trænere tjener rigtig mange af dem. Der er ingen tvivl om, at spillerne tjent mest - men det er i den grad også nogle store tal, som trænerne kan vise frem. Her kigger vi på top 10 listen over de bedst betalte trænere.

På toppen finder man Pep Guardiola fra Manchester City, som tjener 23 millioner euro hvert år. Det svarer til en årsløn på 171 millioner kroner. Herefter følger José Mourinho, der netop er blevet ansat i Tottenham efter fyringen af Mauricio Pochettino. Se hele listen her.

Bedst betalte trænere lige nu
1. Pep Guardiola: 171 mio. kr.
2. José Mourinho: 130 mio. kr.
3. Diego Simeone: 115 mio. kr.
4. Rafa Benitez: 100 mio. kr.
5. Fabio Cannavaro: 89 mio. kr.
6. Zinedine Zidane: 89 mio. kr.
7: Antonio Conte: 82 mio. kr.
8. Thomas Tuchel: 67 mio. kr.
9. Ernesto Valverde: 67 mio. kr.
10. Jürgen Klopp: 59 mio. kr.

Som det fremgår af listen er FC Barcelonas Ernesto Valverde på en niendeplads med 67 millioner kroner årligt. Noget overraskende er Jürgen Klopp helt nede på 10.-pladsen til trods for at han vandt Champions League med Liverpool sidste sæson og generelt set har holdt mandskabet på et ekstremt højt niveau.

Cannavaro er træner i kinesisk fodbold, hvor der også er rigtig mange penge at hente. Til trods for at der slet ikke er tale om særlig meget prestige rent fodboldmæssigt, så bliver han i den grad belønnet flot.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder