Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué svines til for sin mangel på koncentration

La Liga - 24. november 2019Piqué svines til for sin mangel på koncentration

Gerard Piqué har været i medierne for alt andet end sin fodbold de sidste mange måneder. Forsvarsspilleren er blevet 32 år og ved godt at han ikke har mange aktive fodboldår i sig endnu hvorfor han er godt i gang med at bygge sit liv efter fodbolden.

Her handler det blandt andet om Davis Cuppen og netop det arbejde, som Piqué udfører i forbindelse med tennisturneringen har fået folk op af stolen, da han heller ikke præsterer på banen, hvor han blandt andet blev beskyldt for at være passiv i forbindelse med Leganés' mål i går.

- Jeg har talt med Valverde omkring Davis Cuppen. Det var en venlig snak og han spurgte mig til mine intentioner denne uge. Vi har et godt forhold sammen og vi taler sammen hver uge.

- Turene er omkring 40 minutter med fly. Det er som at tage bilen fra Barcelona til Tarragona. Det er ikke langt. Jeg rejste tirsdag og onsdag. Men uanset hvor meget medierne skriver om det, så fokuserer jeg stadig på mit arbejde, fortalte Piqué efter kampen i går.

Piqué tog altså flyveren både tirsdag og onsdag efter træning for at arbejde i forbindelse med turneringen og derefter vende hjem så han kunne være klar til træningen dagen efter. Meget af arbejdet foregår i Madrid og da Barca spillede i Madrid i går, tog Piqué ikke med resten af truppen hjem. I stedet blev han i Madrid for at udnytte sin fridag i dag.

Medierne kører rigtig hårdt på Piqué mens tilhængerne sviner ham til på de sociale medier for hans manglende koncentration. Det er helt tydeligt, at han ikke længere besidder sit enorme niveau, men Valverde har udtalt, at hvis Piqué holder sit niveau til træning, så spiller han også.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder