Annonce


Annonce

Annonce

To trænere i modvind: En vild kamp i vente

Champions League - 24. november 2019




FC Barcelona skal på onsdag forsøge at sikre sig førstepladsen i deres Champions League-gruppe når Dortmund lander på Camp Nou. Men det er ikke et hvilket som helst Dortmund-hold. Tyskerne har nemlig store problemer med en træner der menes at være tæt på en fyring.

I Bundesligaen kører det ikke på skinner selvom de blot er fem point fra topholdet Mönchengladbach. Men Dortmund er netop beviset på, at alt kan ændre sig rigtig hurtigt i fodboldens verden, for så dårlige som de bliver udstillet til at være, er de absolut ikke. Omend spillet har været under meget kritik de seneste mange uger.

Dortmund havde en stime på syv kampe som ubesejret før de faldt i Milano til Inter med 2-0. Herefter kørte de gennem fire kampe uden nederlag før de ikke fik ét ben til jorden mod Bayern München, som smadrede de gulblusede med hele 4-0. Efter landsholdspausen mødte de i fredags sidstepladsen fra Paderborn i en kamp, som skulle få Dortmund godt i gang inden Champions League-kampen mod FC Barcelona, men kampen gik ikke som planlagt.

Ved pausen var Dortmund således bagud med 3-0 og det endda på hjemmebane. Godt nok fik de leveret et flot comeback og fik 3-3, men spillet, motivationen og indstillingen har ikke været, hvor den plejer at være, og derfor er Dortmunds træner under beskydning: Adskillige medier meddeler, at hvis ikke Dortmund slår Barca på onsdag, så kan cheftræneren godt pakke sine ting.

Men motivationen mod Barca behøver ikke at komme fra træneren. Dortmund har nemlig stadig mulighed for at slutte på førstepladsen i gruppen og det gør det ikke mindre interessant af, at FC Barcelona igennem hele sæsonen har spillet dårligt. Så det er en kamp, hvor begge mandskaber gerne vil finde melodien, og hvor begge trænere er i problemer. Måske mere hos tyskerne, da Valverde har en lang snor fra bestyrelsen.

Favoritten er dog klart FC Barcelona. Catalanerne har spillet nogle gode kampe på hjemmebane og det er da også her, at de vinder de fleste kampe, men man så senest mod Slavia Prag hvor ekstreme spillemæssige problemer der er i Barca, så det bliver en hæsblæsende kamp onsdag aften mellem to hårdtramte mandskaber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


To trænere i modvind: En vild kamp i vente

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder