Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Matthijs De Ligt svarer Patrick Kluivert igen

Nyheder - 24. november 2019Matthijs De Ligt svarer Patrick Kluivert igen

Matthijs de Ligt gjorde det så godt for Ajax, at han nærmest havde et tag selv-bord med alle de store europæiske topklubber. Hollænderen valgte i sidste ende Juventus, hvor han i dag spiller. Hans start har dog ikke været som håbet, og det trykkede Patrick Kluivert en smule på.

Som bekendt blev Patrick Kluivert ansat i FC Barcelona i sommers og han kendte derfor til interessen i hollænderen.

- Jeg tror, at han fortryder det en lille smule (skiftet til Juventus og ikke Barca). Men sådan er det. Nogle gange når du tager en beslutning, så går det godt eller dårligt. Det lærer man af, fortalte Kluivert for få dage siden før De Ligt blev konfronteret med udtalelsen:- Jeg fortryder ikke, at jeg skiftede til Juventus. Der bliver skrevet og snakket meget. Når en person som Kluivert udtaler sig sådan, så vil nogen tro, at han har ret, men det er bare antagelser, forklarede De Ligt to dage senere.

20-årige De Ligt indledte sin Juventus-karriere med et selvmål, men har siden scoret et mål i den rigtige ende og spillet med i 13 kampe. Spilletiden er primært kommet på baggrund af en slem skade til den bomstærke forsvarer Giorgio Chiellini.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder