Annonce


Annonce

Annonce

Om en uge skal Ballon d'Or-vinderen findes

Ballon dOr - 25. november 2019




Lionel Messi løb med titlen som 'The Best', som uddeles af FIFA til verdens bedste fodboldspiller. Om en uge har Messi igen mulighed for at løbe med et titel dedikeret til verdens bedste fodboldspiller når Ballon d'Or uddeles. Her står France Football bag kåringen.

På mandag, den 2. december, finder Ballon d'Or-ceremonien sted i Theater Du Chatelet i Paris og her er der et primært løb mellem Lionel Messi og Virgil van Dijk. Internettet har over de seneste uger set kogt over på grund af et billede der menes at være den afgørende stilling i kampen om Ballon d'Or.

Billedet viser en liste, hvor Cristiano Ronaldo ligger i toppen med Van Dijk og Messi på 2.- og 3.-pladsen. Men listen indeholder utallige stavefejl hvilket tyder på, at den er falsk. Den har da heller ikke for alvor fået sin gang på Internettet og hvem der vinder må man altså vente med at finde ud af til på mandag.

Året er snart ved at løbe tør for dage og det giver anledning til at kåre verdens bedste spiller. Der er som altid tale om en personlig holdning til hvad man selv nyder at se mest af, men baseret ud fra adskillige afstemninger hos Sport, Mundo Deportivo, Marca, AS, The Sun, The Guardian, New Yorker, Corriere dello Sport samt andre internationale hjemmesider, så er den store kamp helt klart mellem Lionel Messi og Virgil van Dijk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Om en uge skal Ballon d'Or-vinderen findes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder