Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hamann: Bayern bør ikke købe Coutinho fri

Transfermarked - 26. november 2019Hamann: Bayern bør ikke købe Coutinho fri

Den tidligere Bayern München-spiller Dietmar Hamann råder den tyske traditionsklub til ikke at købe Philippe Coutinho. Efter et par måneder i klubben har brasilianeren ikke indfriet forventningerne hos Hamann, som prissætter Coutinho til langt under 100 millioner euro.

Bayern München kan købe Coutinho fri ved at smide 120 millioner euro over bordet. Men selv hvis Coutinho spillede op til det niveau, som man ved han besidder, så ville selv 120 millioner euro være svært at se Bayern smide. Tyskerne er ikke kendt for at smide om sig med kæmpe beløb, men i øjeblikket er Coutinho slet ikke det beløb værd, fortæller Hamann.

- Hvis det stod til mig, så ville jeg på stående fod ikke købe Coutinho på en permanent aftale. Han har ikke vist nok til at man kan retfærdiggøre, at han koster over 100 millioner euro. Han er ikke engang halvdelen værd i øjeblikket, fortæller Hamann og følger op:

- Coutinho er en meget følsom spiller og det er ikke alle, som kan spille i Bayern München. Det er en meget speciel klub, uddyber Hamann.

Coutinho får godt med spilletid i Bayern München og han gør det da også rigtig fint af og til, men han er langt fra en dominerende faktor på tyskernes hold til trods for et par scoringer og oplæg.

I Bundesligaen er det blevet til 8 kampe, 3 mål og 3 assists. Det er umiddelbart okay for en ny spiller i en ny klub - det svarer til at han bidrager med et mål hvert 117. minut. I Champions League er det hidtil kun blevet til én assist i 264 spilletminutter fordelt over tre kampe.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder