Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: La Liga er tilbage i tv'et!

La Liga - 27. november 2019Breaking: La Liga er tilbage i tv'et!

Savner du at kunne tænde for dit TV og se FC Barcelona spille fodbold gennem din tv-pakke? Så er det meget snart muligt, bekræfter TV 2 således i dag. I september bekræftede TV 2, at de lancerer en ny streamingskanal med navnet TV 2 SPORT X, men den kan også tilgås gennem nogle tv-pakker.

- TV 2 har erhvervet rettighederne til hele La Liga og Serie A, og dermed kommer TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY til at sende omkring 20 ugentlige fodboldkamp, skriver TV 2 på sin hjemmeside og skriver endvidere:

- TV 2 SPORT X kan også ses via en række tv-distributører – YouSee, Stofa, Boxer, Waoo, Canal Digital, Altibox og Telia – som har taget kanalen med i tv-pakker eller som et tilbud i distributørernes frit valg-/bland selv-universer. I januar 2020 bliver TV 2 SPORT X desuden tilgængelig som prøvekanal hos landets største tv-distributører, så kanalen fødes med et stort og bredt prøvepublikum, står der på TV 2's hjemmeside.

Dermed er der altså grund til at glæde sig såfremt TV 2 SPORT X bliver en del af den tv-pakke, man lige nu har i hjemmet. Desuden lukker Strive Sport for streaming i Danmark og der er tale om et samarbejde, hvor Strive-kunder får mulighed for at rykke over på TV 2 Play for at kunne se sin sport dér.- Foruden de eksklusive rettigheder til fodboldkampene fra La Liga, Serie A og MSL viser TV 2 SPORT X tennis fra ATP-turneringerne og Wimbledon, NBA-basketball, X Games, VM-atletik, skiskydning samt VM-konkurrencer i alpint skiløb og langrend. Flere af disse rettigheder appellerer i særlig grad til yngre seere, især yngre mænd, skriver TV 2 videre hvorfor de for alvor har fået adgang til en masse sport, som helt sikkert gavner samtlige sportsinteresserede hoveder i Danmark.

- TV 2 køber rettighederne til La Liga, Serie A og Major League Soccer (MLS) fra Strive Sport i Danmark. Købet gælder samtlige kampe fra de spanske, italienske og nordamerikanske ligaer med virkning fra opstarten af den nye sportskanal TV 2 Sport X i januar 2020, skriver IMG i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Det bekræftes desuden at aftalen løber i 18 måneder - altså frem til afslutnignen af sæsonen 2020/2021. TV 2 SPORT X lanceres officielt den 4. januar 2020.

Det er TV 2 som denne onsdag breaker nyheden. TV 2 SPORT X går i luften januar 2020. Du kan læse mere om det her.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder