Få overblikket: Messi efter 700 kampe

Champions League: Af Sajad Koftan - 28. november 2019

Lionel Messi styrede showet i sin kamp nummer 700 for FC Barcelona, da catalanerne fejede Borussia Dortmund af banen med 3-1 sejren i Champions Leagues femte gruppekamp.

Magiske Messi var i sprudlende spillehumør, hvor argentineren scorede en enkelt og lagde op til både Suarez og Griezmann.

Ousmane Dembélé havde en kedelig dag på kontoret mod sine tidligere holdkammerater. Den lynhurtige, men ofte skadede Barcelona-kantspiller måtte udgå allerede efter 25 minutter, hvor han netop blev erstattet af Antoine Griezmann.

Franskmanden kom på måltavlen midt i anden halvleg efter en sublim aflevering fra Messi.

Kampen var afgjort, og det var kun af kosmetisk betydning, at Jadon Sancho i det 77. minut hakkede bolden i mål fra kanten af feltet.

Lionel Messi markerede således aftenen sin 700. kamp for klubben med sit 613. mål.