Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fans begræder ny Dembélé-skade

Skader - 28. november 2019Fans begræder ny Dembélé-skade

Ousmane Dembélé lignede en mand, der ville vise sig selv frem mod Dortmund i aftes, men han nåede ikke at komme helt op i omdrejninger før han gik i stykker. Inden der var spillet en halv time, måtte han forlade banen med en skade.

I et forsøg på at nå frem til bolden, kolliderede han med en Dortmund-spiller og han kunne straks mærke smerter i det ene lår. Efterfølgende satte han sig i græsset og bad om at blive tilset. Lægerne var straks henne ved franskmanden for at vurdere, om han kunne spille videre - men det var ikke tilfældet. Skaden var sket.

På vej ud af banen kunne man tydeligt se en berørt Dembélé, som nærmest aldrig får lov til at komme ind i en god rytme før en ny skade slår til. Han var ramt til tårer i aftes og det fik mange fans til at reagere med positive beskeder mod franskmanden. Kylian Mbppé reagerede blandt andet på Twitter med emojis med tårer i øjnene.

At skaden tog så tungt på ham har han ikke givet udtryk for tidligere. Barca bekræftede en halv time senere, at der var tale om en muskelskade, og at han i dag vil blive undersøgt yderligere for at klarlægge skadens omfang.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder