Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-appel afvist: Busquets ude mod Atletico

La Liga - 28. november 2019Barca-appel afvist: Busquets ude mod Atletico

Sergio Busquets har ikke fået den bedste sæsonstart i sin karriere, men hans vigtighed for FC Barcelona er ikke til at tage fejl af. Inden opgøret mod Leganés havde han samlet fire gule kort sammen og skulle derfor passe på med at tiltrække sig endnu et gult kort.

Men mod madrilenerne kom han for sent i en tackling og fik sig et gult kort og dermed rundede han fem af slagsen hvilket i La Liga automatisk udløser en spilledags karantæne. Det betyder, at han ikke er med på udebane mod Atletico Madrid, som er blandt de sværeste kampe i hele sæsonen.

FC Barcelona mente ikke, at frisparket mod Leganés var til gult kort og klubben valgte derfor at appellere, men turneringskomitéen valgte at afvise appellen og dermed er Sergio Busquets definitivt ude af kampen mod Atletico Madrid.

FC Barcelona kan dog tage skridtet videre hvis de ønsker at holde fast i appellen, men det bliver en kostelig affære og ifølge spanske medier vælger klubben at droppe sagen og forberede sig til storkampen uden midtbanespilleren.

Kampen afvikles søndag klokken 21.00.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

349,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder