Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: El Clásico bliver sendt på TV 2!

El Clasico - 28. november 2019



Officielt: El Clásico bliver sendt på TV 2!

El Clásico skulle egentlig være blevet spillet for en måned siden, men på grund af politiske uroligheder i Catalonien, blev verdens største fodboldkamp rykket til december. Det var måske en god idé - for nu kan man se opgøret direkte i tv'et.

Det flyder nemlig sammen med at TV 2 har opkøbt rettighederne til La Liga og for at fejre det, så har de valgt at sende El Clásico på hovedkanalen TV 2. Kampen spilles onsdag den 18. december klokken 20.00.

TV 2 kunne i går præsentere deres køb af rettighederne til blandt andet La Liga fra det nye år og det betyder, at man igen kan se ligakampe i tv'et. Og der er ikke en bedre måde at fejre det på end at vise El Clásico. Det er TV 2 selv som bekræfter det.

- Vi synes, der er grund til at markere og fejre vores stærke fodboldrettigheder og den kommende sportskanal, og derfor har vi ekstraordinært købt kampen til TV 2s hovedkanal. Det er første gang i knap 24 år, at El Clásico kan ses på en hovedkanal i Danmark, så det er en helt særlig begivenhed, når vi 18. december blænder op for kampen, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen ifølge sport.tv2.dk.

TV 2 SPORT X, som TV 2's nye kanal hedder, går officielt i luften den 4. januar 2020 og kan ses gennem TV 2 Play, men der vil også være mulighed for at se kampe igennem sin tv-pakke. Det kan du læse mere om her.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder