Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: El Clásico bliver sendt på TV 2!

El Clasico - 28. november 2019




El Clásico skulle egentlig være blevet spillet for en måned siden, men på grund af politiske uroligheder i Catalonien, blev verdens største fodboldkamp rykket til december. Det var måske en god idé - for nu kan man se opgøret direkte i tv'et.

Det flyder nemlig sammen med at TV 2 har opkøbt rettighederne til La Liga og for at fejre det, så har de valgt at sende El Clásico på hovedkanalen TV 2. Kampen spilles onsdag den 18. december klokken 20.00.

TV 2 kunne i går præsentere deres køb af rettighederne til blandt andet La Liga fra det nye år og det betyder, at man igen kan se ligakampe i tv'et. Og der er ikke en bedre måde at fejre det på end at vise El Clásico. Det er TV 2 selv som bekræfter det.

- Vi synes, der er grund til at markere og fejre vores stærke fodboldrettigheder og den kommende sportskanal, og derfor har vi ekstraordinært købt kampen til TV 2s hovedkanal. Det er første gang i knap 24 år, at El Clásico kan ses på en hovedkanal i Danmark, så det er en helt særlig begivenhed, når vi 18. december blænder op for kampen, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen ifølge sport.tv2.dk.

TV 2 SPORT X, som TV 2's nye kanal hedder, går officielt i luften den 4. januar 2020 og kan ses gennem TV 2 Play, men der vil også være mulighed for at se kampe igennem sin tv-pakke. Det kan du læse mere om her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: El Clásico bliver sendt på TV 2!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder