Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Åbent brev til Dembele: Smid dine venner ud

Nyheder: Af Sajad Koftan - 29. november 2019Åbent brev til Dembele: Smid dine venner ud

FC Barcelonas franske stortalent, Ousmane Dembele, var i tårer da han blev skiftet ud under onsdagens Champions League kamp mod Dortmund, efter at den unge stjerne igen måtte føje et nyt kapitel til sit skades-helvede.

Dembele er dermed blevet skadet for niende gang siden kontrakten blev underskrevet med Barca.

Men nu har den tidligere Espanyol-spiller, Jacinto Ela, sendt et åbent brev til Dembele, hvori han råder og opfordrer den uheldige franskmand til at ændre sin livstil markant, beretter mediet SPORT.

Et udsnit af brevet nedenfor

- Dembele, du bliver aldrig klar når du presser dig selv. Spil kampe når du er helt klar istedet for at spille hurtigst muligt. Du er 22 år og din skades-historik er iøjnefaldende, specielt fordi din krop påvirkes af alle de skader. Mentalt tager det også hårdt på en ung fodboldspiller som dig selv.

- Log ud af de sociale medier. Du har ikke brug for de sociale medier, når dine venner bor sammen med dig. Det er endnu en ting, som jeg ikke forstår. Hvorfor bor du med alle dine venner ?
Er der ingen andre som giver dig råd eller er du bare ligeglad?- Smid dine venner ud. Det betyder ikke at du smider dem ud af dit liv, men sæt nogle faste regler og rammer i din tilværelse.

- Og husk nu at lytte til de professionelle fodboldspillere og fagfolk i Barcelona, som jo alle ved hvad de taler om. Disse mennesker burde være dine rigtige venner. Hvis de mener at du skal gå i seng klokken 20:00, så må du gå i seng klokken 20:00.

-Hvis de samtidig opfordrer dig til at dyrke yoga i én time hver dag, så må du rette ind. At være fodboldspiller er også ansvar og modenhed og ikke blot penge og materialisme.

- Jeg har fuld forståelse for at du gerne vil have opbakning, men du bliver nødt til blive moden og voksen i dit tankesæt. Jeg ved godt at det ikke altid er nemt i din alder, men nogle gange skal man være meget kedelig og fornuftig og tænke på sig selv.

Om Ousmane Dembele vælger at læse brevet og tage imod ovennævnte råd og vejledninger, må tiden vise.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder