Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Dembélé ude til februar!

Skader - 29. november 2019Officielt: Dembélé ude til februar!

© Getty Images


Ousmane Dembélé var grædefærdig da han forlod Camp Nou i Champions League-kampen mod Borussia Dortmund, da han endnu engang gik i stykker. Skaderne er væltet ned over franskmanden og i dag kan FC Barcelona bekræfte, at Dembélé er ude i hele 10 uger.

Denne gang var der ikke tale om en normal procedure, da man skulle undersøge franskmanden for sin skade. FC Barcelona valgte at køre Dembélé rundt til forskellige hospitaler for at få stillet en diagnose af vidt forskellige læger. Man ønsker at komme til bunds i hvorfor, at han konstant pådrager sig muskelskader. Rapporterne har man taget med sig tilbage for fremadrettet at finde ud af, hvad man kan gøre bedre.

Dembélé er blevet kritiseret for at opføre sig som en amatør uden for banen og ikke tage sin karriere seriøs, men op til Dortmund-kampen havde han taget skeen i den anden hånd for netop at undgå skaderne - han havde sovet til tiden, spist rigtigt og fået den rigtige hvile. Han havde arbejdet benhårdt, og derfor tog det hårdt på ham, da han i løbet af første halvleg måtte forlade banen med endnu en muskelskade.

Vi rammer den 7. februar om præcis 10 uger og derfor er Dembélé færdig for i år og misser altså alligevel El Clásico. Da El Clásico skulle være spillet den 26. oktober, havde Dembélé karantæne, men så blev opgøret rykket og Dembélé ville dermed kunne spille kampen. Men uheldigvis for franskmanden holder en skade ham nu ude. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

54 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder