Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal truer med at finde sig en ny klub

Transfermarked - 30. november 2019Vidal truer med at finde sig en ny klub

Arturo Vidal er elsket blandt tilhængerne og blandt spillertruppen og er faldet rigtig godt til. Hans spillestil, som ikke er noget, man typisk praktiserer i Barcelona, har været rigtig god at få ind, da han giver spillet en ny dimension, som modstanderne har svært ved at lukke ned for.

Han er langt mere dynamisk end de øvrige midtbanespillere, han er en stærk boks-til-boks spiller og så er han stærk på hovedet. Men chileneren er ikke fuldt ud tilfreds med den spilletid, som han får, og han har det derfor i tankerne, at han om en måned kan forlade FC Barcelona.

Transfervinduet åbner op straks som vi slår hul på det nye år og hvis situationen ikke har ændret sig, så vil han overveje om dagligdagen skal skiftes ud.

- Jeg vil gerne spille hele tiden, men jeg skal selvfølgelig være objektiv og vurdere ud fra dag-til-dag hvordan det går. Hvis jeg til december, eller slutningen af sæsonen, ikke føler mig vigtig, så må jeg kigge mig om efter en ny mulighed, fortæller han til catalansk TV3.

Det er en direkte besked til Ernesto Valverde, som er manden, der sætter holdet. Vidal er ikke fast mand og kommer med stor sandsynlighed heller aldrig til at være det. Valverde elsker Vidals energi når han bliver skifter ind, for det kan vende en kamp på hovedet hvis der er behov for det. Derfor ser det svært ud for Vidal og få mere spilletid, men skader og karantæner kan vende op og ned på alt og derfor bliver det spændende at se, hvad der sker i den kommende måned eller det næste halve år.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder